Curs de informare despre azbest

Acesta este un curs informativ despre azbest. Cursul este o introducere pentru persoanele care își doresc să învețe mai multe despre azbest și despre pericolele legate de acest material, și îndeplinește cerințele de competență documentată în conformitate cu paragrafele 2-3 din Legea privind Mediul de Lucru. Cursul oferă pregătire în identificarea azbestului și pericolelor legate de acesta, însă nu este un curs complet de îndepărtare al azbestului.

Preț 990 NOK
Durata cursului: 3 ore

Obiectiv
Obiectivul principal este de a consolida cunoștințele generale despre azbest atât pentru profesioniști, cât și pentru persoanele fizice. Cursul vă oferă informații despre azbest, despre istoricul și pericolele legate de acest material, unde găsim azbest și cum putem să identificăm produsele care conțin azbest.Veți învăța despre legile și regulile care se aplică în cazul azbestului, cât și cerințele stabilite atât pentru angajați cât și pentru angajatori. Cursul oferă cunoștințe necesare pentru a cunoaște riscurile pe care le reprezintă azbestul, astfel încât să puteți evita atât accidentele cât și pericolele pe care le presupune azbestul.

Grup țintă
Personalul cu risc de expunere accidentală la azbest.
Tâmplari, instalatori, electricieni, muncitori în demolări, muncitori VVS, izolatori, instalatori, acoperitori, îngrijitori, personal de intervenție etc.

Subiectele cursului
Introducere / Legi și reglementări / Informații despre azbest / Azbest și sănătate / Evaluarea riscurilor / Informații practice

Ce veți primi?
Diplomă.

Limbă
Cursul este disponibil în norvegiană, lituaniană și română.

Altele
Acest curs poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat din punct de vedere pedagogic în module cu film, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Primul ajutor

Preț: 490 NOK

Curs montator de schele peste 9 m

Preț: 5990 NOK

Lucru cu foc

Preț: 1490 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne