Curs montator de schele peste 9 m

Cursul de montator de schele de peste 9 m acoperă cerințele teoretice care sunt stabilite pentru montatorii de schele, în conformitate cu secțiunea 17-4 din regulamentul privind desfășurarea activității (cursul se numea anterior curs § 46C și 13). Acest curs online oferă o introducere completă în asamblarea schelelor și se adresează celor care trebuie să asambleze schele de orice înălțime sau care nu trebuie să urmeze o schemă standard de schelă.

Preț 5990 NOK
Durata cursului: 36 de ore

Obiectiv
Cursul de montator de schele este un curs de 36 de ore despre construcția schelelor în conformitate cu Legea privind mediul de lucru și cu reglementările relevante. În timpul cursului online veți obține o perspectivă asupra tuturor legilor și reglementărilor relevante. De asemenea, veți trece printr-o prezentare generală asupra diferitelor tipuri de schele și a proprietăților acestora. Printre acestea se numără schelele rulante, schelele de sistem, schelele suspendate, schelele cu țevi și cuplaje, schelele din lemn și schelele de tip trepied. Cursul prezintă fazele de asamblare a diferitelor schele. De asemenea, veți învăța despre măsurile de precauție pe care trebuie să le luați înainte de a începe asamblarea, în timpul asamblării, în timpul utilizării schelei și în timpul dezmembrării acesteia. Vă vor fi prezentate metode de calcul pentru montarea schelelor.

Grup țintă
Montatorii de schele.

Angajații care vor monta/demonta/controla schele (cu o înălțime a platformei de peste 9 m).

Subiectele cursului
Introducere / Responsabilitate și răspundere / Legi și reglementări / Teoria schelelor / Tipuri, clase și structură / Montarea schelelor / Montarea și demontarea diferitelor tipuri de schele / Inspecție și documentație / Prim ajutor

Ce veți primi?
Certificat de competență  (electronic + card de plastic)

Limba
Cursul este disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană, estonă și română.

Formare practică
Pentru a obține un certificat de montator de schele trebuie prezentate următoarele documente:

  1. Un document de formare practică de cel puțin 72 de ore în utilizarea schelelor (cel puțin 3 tipuri de schele diferite).
  2. Un document care să ateste angajarea de cel puțin 6 luni într-o companie care utilizează schele.

Documentele necesare pentru completare sunt furnizate în cadrul cursului.

Altele
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Curs montator de schele 2-9 m

Preț: 3990 NOK

Curs montator de schele 2-5 m

Preț: 1990 NOK

Curs pentru lucrul la înălțime

Preț: 990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne