Introducere în HMS

Introducere în HMS este un curs introductiv în normele HMS. În cadrul cursului online, veți învăța despre regulile care se aplică la lucrul cu sănătatea sistematică, siguranța și mediul în organizațiile norvegiene. Cursul online conține, de asemenea, informații utile despre ce trebuie făcut într-o situație de urgență.

Preț 990 NOK

Obiectiv:
Acest curs HMS este potrivit pentru cei care doresc o înțelegere de bază a legilor și reglementărilor relevante, precum și pentru cei care trebuie să își reîmprospăteze cunoștințele în domeniul HMS.

Grup țintă:
Toți angajații.
Persoanele care vor lucra în HMS în cadrul companiei.

Subiectele cursului:
Introducere în HMS / Analiza riscurilor / Planul SHA / Ergonomia și mediul fizic de lucru / Provocări de mediu în industria construcțiilor / Primul ajutor

Ce veți primi?
Diplomă

Limbă:
Cursul e disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană și română.

Altele:
Sunteți un manager de afaceri? Atunci acest curs nu este suficient pentru dumneavoastră. Vă recomandăm să urmați în schimb cursul „Curs HMS pentru manageri”.
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Curs HMS pentru angajații străini

Preț: 1090 NOK

Curs pentru operarea nacelelor

Preț: 1990 NOK

Curs HMS pentru asamblarea construcțiilor modulare

Preț: 4990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne