Curs pentru operarea nacelelor

Preț 1990 NOK

Cursul nostru online pentru operarea nacelelor oferă o pregătire teoretică documentată în conformitate cu Legea privind mediul de lucru, cu reglementările privind desfășurarea activității și cu reglementările privind mașinile.

În acest curs, veți învăța despre lucrul în siguranță și despre utilizarea sigură și corectă nacelelor. Acest curs online vă oferă o perspectivă simplă asupra structurii nacelelor.  Cursul analizează, de asemenea, diferențele dintre tipuri de nacele, inclusiv: nacele telescopice, nacele cu braț, nacele tip foarfecă, nacele montate pe camion, nacele autopropulsate, nacele pe șenile, nacele montate pe remorcă și nacele cu deplasare manuală.

Cursul online acoperă, de asemenea, toate cele trei diviziuni de clasă pentru diferitele nacele. În plus, veți învăța despre întreținerea și inspecția nacelelor. Veți avea o introducere în modul de evaluare a siguranței la utilizarea nacelelor în diferite condiții de lucru, precum și un curs de prim ajutor. Pentru munca la înălțime, unde există pericolul de a cădea de la mai mult de 2 metri, vă recomandăm să vă înscrieți și la cursul nostru despre lucrul la înălțime.

Angajatorii trebuie să se asigure că toți angajații care utilizează nacelele au primit o instruire documentată.

Acest curs online este format din imagini, sunet, video și întrebări. Va exista un examen final pe care trebuie să îl treceți pentru a obține aprobarea cursului. O diplomă este eliberată după terminarea cursului. Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează? Faceți clic aici.

Pe lângă pregătirea teoretică, trebuie să se documenteze și pregătirea practică.

Veți avea acces la documentele care trebuie completate la începerea cursului.

Durata cursului: ~ 2-3 ore

Acest curs de operare a nacelelor este disponibil în limbile norvegiană, engleză, lituaniană și poloneză.

 

Cursuri relevante

Curs montator de schele 2-5 m

Preț: 1990 NOK

Curs montator de schele 2-9 m

Preț: 3990 NOK

Curs de prim ajutor

Preț: 490 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne