Curs montator de schele 2-5 m

Cursul de montator de schele de 2-5 m îndeplinește cerințele stabilite în reglementările privind executarea lucrărilor, § 17-2. Orice persoană care urmează să utilizeze, să monteze, demonteze sau să utilizeze o schelă de peste 2 m (înălțimea platformei) trebuie să aibă o pregătire teoretică și practică documentată. Acest curs online de montator de schele asigură o pregătire teoretică în conformitate cu cerințele regulamentului (7,5 ore de teorie).

Preț 1990 NOK
Durata cursului: 7,5 ore

Obiectiv
Calificarea muncitorilor pentru montarea, demontarea, modificarea si inspectarea schelelor cu un plașeu superior al schelelor până la o înălțime a platformei de 5 metri. Pe parcursul cursului de montator de schele vi se vor prezenta diferitele responsabilități care pot fi întâlnite în legătură cu schelele. Cursul online vă va oferi o perspectivă asupra tuturor legilor și reglementărilor relevante, cu un accent deosebit pe Legea privind mediul de lucru și Regulamentul de executare a lucrărilor. În plus, veți obține o perspectivă de bază asupra teoriei schelelor. De asemenea, veți avea parte de o introducere în asamblarea schelelor, precum și o introducere generală în asamblarea diferitelor tipuri de schele, inclusiv: schele mobile, schele de sistem, schele suspendate, schele de tuburi și cuplaje, schele de lemn și schele de tip trepied. La fel ca la toate cursurile noastre, la sfârșitul cursului, veți avea parte de o introducere în domeniul primului ajutor și a modului de acțiune în caz de urgență.

Grup țintă
Personalul care montează, demontează, modifică și inspectează schelele cu un planșeu superior al schelei până la o înălțime a platformei de 5 metri.

Subiectele cursului
Introducere / Standarde și Responsabilități / Legi și Reglementări / Teoria Schelelor / Instalare și Utilizare / Montarea și Demontarea diferitelor tipuri de schele / Inspecție și Documentație / Primul Ajutor

Ce primești?
Certificat de competență  (electronic + card de plastic)

Limba
Cursul este disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană, estonă și română.

Formare practică
Angajatorul trebuie să documenteze o pregătire practică suficientă (7,5 ore) pentru a îndeplini cerințele regulamentului privind pregătirea practică. Pregătirea practică trebuie să fie certificată de o persoană competentă (o persoană care are un certificat de competență într-un curs similar sau un curs de montator de schele de 2-9 m, curs de montator de schele de la un curs anterior). Documentele necesare pentru completare sunt furnizate în cadrul cursului.

Altele
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat din punct de vedere pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Curs montator de schele peste 9 m

Preț: 5990 NOK

Curs montator de schele 2-9 m

Preț: 3990 NOK

Curs pentru lucrul la înălțime

Preț: 990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne