Reprezentant de Siguranță – Curs scurt

În conformitate cu Legea Mediului de Lucru, angajatorii trebuie să se asigure că reprezentanții de siguranță și membrii comitetelor de mediu de lucru primesc și documentează formarea SSA. Pentru mulți dintre ei, poate fi atât costisitor, cât și dificil să găsească timp pentru a participa la un curs de formare ca auditor. Acest curs online este conceput pentru cei care au convenit că mai puțin de 40 de ore de formare sunt suficiente pentru reprezentanții de sigranță.

Preț 2990 NOK

Obiectiv
Autoritatea Norvegiană de Inspecție a Muncii afirmă că, dacă o companie are mai mult de 5 angajați, trebuie ales un reprezentant de siguranță. Angajatorul trebuie să se asigure că reprezentantul de siguranță primește instruirea necesară pentru a îndeplini rolul într-un mod responsabil. Conform Secțiunii 3-19 din Regulamentul privind Organizarea, Managementul și Participarea, cerința minimă de instruire este de 40 de ore. Cu toate acestea, există o excepție care afirmă că părțile pot conveni asupra unei perioade de instruire de mai puțin de 40 de ore. Aceasta se bazează pe o evaluare a riscurilor din organizație, iar dacă este justificabil, instruirea poate fi redusă. Acest acord ar trebui să fie făcut în scris.

Cursul acoperă principiile cheie de SSM din Legea Mediului de Lucru. Veți primi o introducere în munca sistematică de SSM, evaluarea riscurilor și prim ajutor.

Grup țintă
Oricine urmează să devină reprezentant de siguranță.

Subiectele cursului
Legea mediului de lucru și reglementările cheie / Introducere în SSM / Roluri în munca SSM / Control intern / Munca SSM pas cu pas / Analiza riscurilor / Ergonomia și mediul de lucru fizic / Mediul de lucru psihosocial și organizațional.

Ce veți primi?
Diplomă

Limba cursului
Cursul este disponibil în norvegiană, engleză, lituaniană și română.

Alte informații
Acest curs online poate fi completat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat pedagogic în module cu film, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Curs HMS pentru manageri

Preț: 990 NOK

Curs HMS în industria construcțiilor

Preț: 990 NOK

Curs HMS pentru angajații străini

Preț: 1090 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne