Curs HMS pentru manageri

Acest curs HMS îndeplinește cerințele stabilite pentru dumneavoastră, în calitate de angajator, în secțiunea 3-5 din Legea privind Mediul de Lucru. În calitate de angajator, aveți obligația de a urma o formare în domeniul sănătății, mediului și siguranței. Obligația de formare este personală și nu poate fi delegată.

Preț 990 NOK
Durata cursului: 3 ore

Obiectiv
Scopul acestui curs este de a vă oferi o introducere completă în reglementările HMS. Examinăm diferite măsuri, rutine și instrucțiuni pe care le puteți implementa în organizația dumneavoastră și aprofundăm cele mai importante reglementări HMS. Acest curs online este conceput pentru a vă ajuta să preveniți pericolele potențiale și să îmbunătățiți condițiile fizice și psiho-sociale existente la locul de muncă. Cursul nostru online include, de asemenea, un ghid unic pas cu pas pentru implementarea sistemelor HMS, facilitând cât mai mult respectarea reglementărilor și crearea unui loc de muncă sigur.

Grup țintă:
Manageri.

Subiectele cursului:
Introducere / Responsabilitatea managerului / Legea privind Mediul de Lucru / Reglementările HMS / HMS în practică / Situații de urgență

Ce veți primi?
Dacă promovați cursul, veți primi o documentație care atestă că îndepliniți cerințele Legii privind mediul de lucru pentru manageri.

Limbă:
Cursul e disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană și română.

Altele:
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Reprezentant de Siguranță – Curs scurt

Preț: 2990 NOK

Curs HMS în industria construcțiilor

Preț: 990 NOK

Curs HMS pentru angajații străini

Preț: 1090 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne