Curs HMS în industria construcțiilor

Acest curs HMS vizează în mod special angajații care lucrează în industria construcțiilor. Această industrie este statistic mai predispusă la cauzarea leziunior și accidentlor grave decât alte industrii. Multe dintre aceste accidente implică angajați noi și muncitori străini.
Pentru a face față acestor provocări am dezvoltat un curs care oferă o introducere amănunțită a HMS în industria construcțiilor pe șantier.

Preț 990 NOK
Durata cursului: 3 ore

Obiectiv
Obiectivul principal al cursului este de a reduce riscul de daune și accidente la locul de muncă prin a oferi o introducere amănunțită în principiile centrale ale HMS în viața profesională norvegiană.

Grup țintă
Toți cei care vor lucra într-un șantier de construcții.

Subiectele cursului
Regulamentul privind mediul de muncă / Introducere în HMS / Lucrul în HMS pas cu pas / Evaluarea Riscurilor / plan SHA / Analiza de siguranță la locul de muncă – SJA / Ergonomie și mediul fizic de lucru / Provocări de mediu în industria construcțiilor / Prim ajutor.

Ce veți primi?
Diplomă.

Limba 
Cursul este disponibil în norvegiană, engelză, poloneză, lituaniană și română.

Altele
Acest curs poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat din punct de vedere pedagogic în module cu film, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Curs montator de schele 2-9 m

Preț: 3990 NOK

Curs pentru operarea nacelelor

Preț: 1990 NOK

Curs pentru lucrul la înălțime

Preț: 990 NOK

Lucru cu foc

Preț: 1490 NOK

Curs HMS pentru manageri

Preț: 990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne