Curs HMS pentru angajații străini

Cursul HMS pentru angajații străini este un curs introductiv în reglementările HMS, care se concentrează pe provocările care pot apărea în viața profesională în Norvegia. În cadrul cursului HMS, veți învăța despre regulile care se aplică la lucrul cu sănătatea sistematică, siguranța și mediul în organizațiile norvegiene. Cursul online conține, de asemenea, informații utile despre ce trebuie făcut într-o situație de urgență.

Preț 1090 NOK

Obiectiv:
Acest curs online este potrivit pentru cei care doresc să aibă o înțelegere de bază a legilor și reglementărilor relevante, precum și pentru cei care au nevoie să își reîmprospăteze cunoștințele în domeniul HMS. Cu toate acestea, acest curs online de HMS nu este suficient pentru dumneavoastră, în calitate de manager al organizației. Vă recomandăm să urmați, în schimb, cursul „HMS pentru manageri”.

Grup țintă:
Angajații străini
Toți angajații noi care vor lucra pe un șantier de construcții.

Subiectele cursului:
Introducere în HMS / Analiza riscurilor / Planul SHA / Ergonomie și mediul fizic de lucru / Provocări de mediu în industria construcțiilor / Primul ajutor

Ce veți primi?
Diplomă

Limbă:
Cursul este disponibil în limbile norvegiană, engleză, lituaniană, estonă și română.

Altele:
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat din punct de vedere pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Mini-curs HMS pentru noii angajați

Preț: 690 NOK

Curs de siguranță în utilizarea uneltelor de mână periculoase

Preț: 990 NOK

Curs HMS pentru manageri

Preț: 990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne