Curs montator de schele 2-9 m

Cursul de montare a schelelor 2-9 m este în conformitate cu cerințele §17-3 din Regulamentul privind desfășurarea lucrărilor. Toate persoanele care urmează să utilizeze, să monteze, să demonteze sau să controleze schele de peste 2 m înălțime pe platformă trebuie să aibă o pregătire teoretică și practică documentată. Aceste cursuri online de montare a schelelor oferă o pregătire teoretică în conformitate cu cerințele regulamentului (15 ore de teorie).

Preț 3990 NOK
Durata cursului: 15 ore

Obiectiv
Calificarea angajaților pentru montarea, demontarea, modificarea și inspectarea schelelor cu un planșeu superior al schelei până la o înălțime a platformei de 9 metri. Pe parcursul cursului de montator de schele vi se vor prezenta diferitele responsabilități care pot fi întâlnite în legătură cu schelele. Cursul online vă va oferi o perspectivă asupra tuturor legilor și reglementărilor relevante, punând accent deosebit pe Legea privind mediul de lucru și Regulamentul de executare a lucrărilor.  De asemenea, veți avea parte de o introducere în asamblarea schelelor, precum și o introducere generală în asamblarea diferitelor tipuri de schele, inclusiv: schele mobile, schele de sistem, schele suspendate, schele de tuburi și cuplaje, schele de lemn și schele de tip trepied. La fel ca la toate cursurile noastre, la sfârșitul cursului, veți avea parte de o introducere în domeniul primului ajutor și a modului de acțiune în caz de urgență.

Grup țintă
Personalul care montează, demontează, modifică și inspectează schelele cu un planșeu superior al schelei până la o înălțime a platformei de 9 metri.

Subiectele cursului
Introducere / Standarde și Responsabilități / Legi și Reglementări / Teoria Schelelor / Instalare și Utilizare / Montarea și Demontarea diferitelor tipuri de schele / Inspecție și Documentație / Primul Ajutor

Ce veți primi?
Certificat de competență  (electronic + card de plastic)

Limba
Cursul este disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană, estonă și română.

Formare practică?
Angajatorul trebuie să documenteze o pregătire practică corespunzătoare (15 ore) pentru a îndeplini cerințele regulamentului privind pregătirea practică. Formarea practică trebuie să fie certificată de o persoană competentă (o persoană care are un certificat de competență pentru un curs similar sau un curs anterior de montator de schele). Documentele necesare pentru completare sunt furnizate în cadrul cursului.

Altele
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat din punct de vedere pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Recenzii despre cursuri

 

Rafal K. – Buma AS

Vi har brukt Instantkurs for opplæring av våre ansatte i årevis. Kurset er forståelig og oversiktlig. Det er alltid god support fra Instant hvis du trenger det. Dette setter vi stor pris på.

Herman A. – Storum Stillas AS

Svært nyttig stillaskurs vi benytter i opplæring av ansatte. Kurset gir en grundig innføring i stillasbyggerfaget for våre ansatte som trenger kompetansebevis. Det er også en stor fordel at kurset tilbys på flere språk.

Cursuri relevante

Curs montator de schele peste 9 m

Preț: 5990 NOK

Curs montator de schele 2-5 m

Preț: 1990 NOK

Curs pentru lucrul la înălțime

Preț: 990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne