Curs de siguranță în utilizarea uneltelor de mână periculoase

Cursul de siguranță privind utilizarea uneltelor de mână periculoase îndeplinește cerințele pentru formarea documentată în conformitate cu Regulamentele privind executarea muncii §10-2, Regulamentele privind organizarea, managementul și participarea, și Regulamentele de control intern. Cursul oferă o introducere de bază în utilizarea în siguranță a uneltelor mici periculoase, cum ar fi: polizoare unghiulare, fierăstraie de tăiere, pistoale pentru șuruburi și pistoale pentru cuie.

Preț 990 NOK
Durata cursului: 3 ore

Obiectiv
Scopul este de a crește cunoștințele participanților și de a-i face conștienți de măsurile importante de siguranță, astfel încât să se evite rănirile și accidentele la locul de muncă. Cursul oferă o înțelegere aprofundată a legilor și regulamentelor care se aplică celor care vor utiliza unelte de mână periculoase, precum și celor care vor conduce lucrările cu astfel de echipamente. Acoperă utilizarea generală a diferitelor tipuri de unelte, pericolele pe care le pot provoca uneltele, precum și cum să se procedeze în ceea ce privește întreținerea și inspectarea. Cursul detaliază diferitele tipuri de echipamente de protecție personală care sunt obligatorii și de ce ar trebui utilizate.

Grup țintă
Personalul care va utiliza unelte mici periculoase, cum ar fi polizoare unghiulare, pistoale pentru șuruburi, pistoale pentru cuie și fierăstraie de tăiere.

Subiectele cursului
Legi și reglementări / Echipamente generale de lucru / Fierăstraie / Pistoale / Polizoare unghiulare / Burghie și burghie / Prim ajutor

Ce veți primi?
Certificat de competență (electronic + card de plastic)

Limba cursului
Cursul este disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană, estoniană și română.

Instruire practică
Angajatorii trebuie să documenteze instruirea practică (documentele necesare sunt furnizate în cadrul cursului). Instruirea practică poate fi realizată intern/extern cu o persoană competentă (cineva care are un certificat de competență într-un curs similar anterior).

Alte informații
Acest curs online poate fi completat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat pedagogic în module cu film, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Lucru cu foc

Preț: 1490 NOK

Curs pentru echipamente de ridicare, aruncare și legare

Preț: 1990 NOK

Curs HMS în industria construcțiilor

Preț: 990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne