Curs HMS pentru asamblarea construcțiilor modulare

Cursul online vă oferă, de asemenea, o perspectivă asupra cartografierii, evaluării riscurilor, pregătirii planurilor și măsurilor la locul de muncă pentru asamblarea construcțiilor modulare și analizează diferitele provocări asociate cu industria dumneavoastră. Acest curs oferă o formare HMS esențială pentru cei implicați în construcția de clădiri modulare.

Preț 4990 NOK
Durata cursului: 7 ore

Obiectiv
Scopul cursului este de a spori cunoștințele cursanților și de a-i face conștienți de măsurile de siguranță importante, astfel încât să poată fi evitate rănile și accidentele la locul de muncă. Cursul oferă o înțelegere aprofundată a legilor și reglementărilor care se aplică celor care instalează module. De asemenea, cursul acoperă asamblarea generală a modulelor și aspectele de siguranță privind asamblarea elementelor de beton, ancorarea, schelele, protecția împotriva căderilor și sudarea.

Grup țintă
Personalul care va lucra cu asamblarea modulelor.

Subiectele cursului
Legi și reglementări / Reglementări HMS / Legislația HMS pentru module / Aplicarea practică a legislației / Situații de urgență

Ce veți primi? 
Certificat de competență (electronic + card de plastic)

Limbă
Cursul e disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană și română.

Pregătire practică
Pregătirea practică trebuie să fie documentată înainte de a se elibera un certificat de competență (documentele de completat sunt furnizate în cadrul cursului).

Altele
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Curs pentru operarea nacelelor

Preț: 1990 NOK

Lucru cu foc

Preț: 1490 NOK

Curs pentru echipamente de ridicare, aruncare și legare

Preț: 1990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne