Primul ajutor

Este esențial să poți oferi asistență imediată atunci când cineva suferă de o boală acută sau un accident. Reacția rapidă poate salva vieți. O modalitate eficientă de a fi pregătit pentru astfel de situații este de a dobândi o formare în principiile de bază ale primului ajutor. Cursul online oferă o pregătire introductivă în domeniul primului ajutor, oferind participanților o bază solidă a modului în care să gestioneze situațiile de urgență într-un mod sigur și eficient.

Preț 490 NOK

Obiectiv:
Acest curs de prim ajutor vă oferă o introducere în primul ajutor de bază. Vom examina mai îndeaproape ce este primul ajutor și de ce este important. De-a lungul cursului, vom trece în revistă regulile ABCDE, care vă va spune în ce ordine trebuie să acordați primul ajutor, precum și primul ajutor pentru diferite tipuri de leziuni.

Grup țintă:
Toată lumea.

Subiectele cursului:
Măsuri preventive / Primul ajutor de bază / Informații pentru profesioniștii din domeniul sănătății / Resuscitare cardio-respiratorie / Hemofilici / Traumatism prin suspendare / Traumatisme craniene / Fracturi osoase / Arsuri / Degerături / Hipotermie

Ce veți primi?
Diplomă

Limbă:
Cursul e disponibil în norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană și română.

Altele:
Acest curs online poate fi urmat oricând și oriunde doriți, pe desktop, mobil sau tabletă. Cursul este structurat pedagogic în module cu video, text, imagini și un test final.

Cursuri relevante

Curs montator de schele 2-9 m

Preț: 3990 NOK

Curs pentru operarea nacelelor

Preț: 1990 NOK

Curs de siguranță în utilizarea uneltelor de mână periculoase

Preț: 990 NOK

Curs FSE pentru personalul instruit

Preț: 790 NOK

Curs HMS în industria construcțiilor

Preț: 990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne