Curs montator de schele 2-9 m

Preț 3990 NOK

Cursul de montare a schelelor 2-9 m îndeplinește cerințele stabilite în reglementările privind executarea lucrărilor, § 17-3.

Orice persoană care urmează să utilizeze, să monteze, demonteze sau să controleze o schelă de peste 2 m (înălțimea platformei) trebuie să aibă o pregătire teoretică și practică documentată.

Cursul de schele online este un curs teoretic de manevrare a schelelor, verificat din punct de vedere calitativ, cu o durată estimată de 15 ore. Puteți urma cursul oriunde și oricând, atâta timp cât aveți acces la internet. Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează? Faceți clic aici.

În cadrul acestui curs, vă vor fi prezentate diverse responsabilități care pot fi întâlnite în legătură cu schelele. Cursul online vă va oferi o perspectivă asupra tuturor legilor și reglementărilor relevante, cu un accent deosebit pe Legea privind mediul de lucru și Regulamentul de executare a lucrărilor. De asemenea, veți avea parte de o introducere în asamblarea schelelor, precum și o introducere generală în asamblarea diferitelor tipuri de schele, inclusiv: schele mobile, schele de sistem, schele suspendate, schele de tuburi și cuplaje, schele de lemn și schele de tip trepied. La fel ca la toate cursurile noastre, la sfârșitul cursului, veți avea parte de o introducere în domeniul primului ajutor și a modului de acțiune în caz de urgență.

Dacă în viitor intenționați să montați schele mai înalte de nouă metri sau dacă nu veți respecta schema standard pentru schele, acest curs nu este suficient. În acest caz, puteți urma cursul de montator de schele (peste 9 m).  Dacă nu vă imaginați că veți monta schele mai înalte de cinci metri, cursul de montator de schele 2-5 m va fi suficient.

Cursul online este format din imagini, sunet, video și întrebări. Va exista un examen final pe care trebuie să îl treceți pentru a obține aprobarea cursului. O diplomă este eliberată după terminarea cursului.

Pentru a obține un certificat pentru montarea schelelor de la 2 la 9 metri trebuie să documentați, de asemenea, cel puțin 15 ore de pregătire practică în utilizarea schelelor.

Veți avea acces la documentele care trebuie completate atunci când începeți cursul.

Durata cursului: 15 ore

Acest curs despre schele este disponibil în limbile norvegiană, engleză, lituaniană și poloneză.

Cursuri relevante

HSE pentru muncitorii străini

Preț: 1090 NOK

Lucru cu Foc

Preț: 1490 NOK

Curs pentru operarea nacelelor

Preț: 1990 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne