Curs montator de schele peste 9 m

Preț 5990 NOK

Cursul de montator de schele peste 9 m acoperă cerințele teoretice pentru montatori de schele, în conformitate cu reglementările privind desfășurarea activității § 17-4. Cursul se numea anterior § 46C și 13.

Cursul se adresează celor care vor manevra schele de toate înălțimile  și celor care nu respectă schema standard de schele.

Cursul online este flexibil și oportun – îl puteți urma oriunde și oricând. Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează? Faceți clic aici.

Cursul de montator de schele este un curs de 36 de ore despre montarea schelelor în conformitate cu Legea privind mediul de lucru și cu reglementările relevante. În timpul acestui curs online veți obține o perspectivă asupra tuturor legilor și reglementărilor relevante. De asemenea, veți obține o prezentare generală a diferitelor tipuri de schele și a caracteristicilor acestora. Inclusiv schele mobile, schele de sistem, schele suspendate, schele de tuburi și cuplaje, schele de lemn și schele de tip trepied.

Acest curs vă conduce prin fazele de asamblare a diferitelor schele. De asemenea, cursul explică măsurile de precauție care trebuie luate atât înainte de a începe asamblarea schelei, cât și în timpul asamblării, utilizării și demontării schelei. Vor fi prezentate metodele de calcul de care aveți nevoie pentru a monta schelele. Această parte a cursului online este cea care separă cursul de montator de schele de cursul de montator de schele de 2-5 m și de 2-9 m. La fel ca la toate cursurile noastre, la sfârșitul cursului, veți avea parte de o introducere în domeniul primului ajutor și a modului de acțiune în caz de urgență.

Cursul online este format din imagini, sunet, video și întrebări. Va exista un examen final pe care trebuie să îl treceți pentru a obține aprobarea cursului. O diplomă este eliberată după terminarea cursului.

Pentru a obține un certificat de montator de schele, trebuie, de asemenea, să prezentați următoarele documente:

Un document de formare practică de cel puțin 72 de ore în utilizarea schelelor (cel puțin 3 tipuri diferite)

Un document care să ateste angajarea dumneavoastră timp de cel puțin 6 luni într-o întreprindere care utilizează schele.

Veți avea acces la documentele care trebuie completate atunci când începeți cursul.

Durata cursului: 36 de ore.

Cursuri relevante

Lucru la înălțime

Preț: 990 NOK

Curs de sănătate, siguranță și mediu la asamblarea construcțiilor modulare

Preț: 4990 NOK

Curs de prim ajutor

Preț: 490 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne