Un curs online amplu de protecție împotriva căderilor asigură o pregătire completă pentru lucrul la înălțime și pentru utilizarea echipamentelor de protecție împotriva căderilor. Utilizarea greșită a echipamentului poate induce o siguranță falsă și, în cel mai rău caz, poate crește riscul de căderi și de răniri. De asemenea, este important ca pregătirea să fie documentată ca parte a activității HSE a companiei. Acest curs de Lucru la înălțime oferă o perspectivă asupra legilor și reglementărilor relevante atunci când se lucrează la înălțimi. Acesta oferă informații despre diferitele tipuri de protecție împotriva căderilor, precum și despre utilizarea și întreținerea diferitelor tipuri de echipamente de protecție împotriva căderilor. Cursul de lucru la înălțime evidențiază măsurile care pot reduce riscul unei căderi și care pot minimiza daunele provocate de o eventuală cădere.

Puteți urma cursul oriunde și oricând, atâta timp cât aveți acces la internet. Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează? Faceți clic aici.

Acest curs online este format din imagini, sunet, video și întrebări. Va exista un examen final pe care trebuie să îl treceți pentru a obține aprobarea cursului. O diplomă este eliberată după terminarea cursului.

Pe lângă pregătirea teoretică, trebuie să se documenteze și pregătirea practică.

Veți avea acces la documentele care trebuie completate atunci când începeți cursul.

Durata cursului: ~2-3 ore

Acest curs de Lucru la înălțime este disponibil în limbile norvegiană, engleză, lituaniană, poloneză și română.

Cursuri relevante

Curs de sănătate, securitate și mediu pentru manageri (HMS)

Preț: 990 NOK

Curs pentru operarea nacelelor

Preț: 1990 NOK

Lucru cu Foc

Preț: 1490 NOK
Vezi toate cursurile
instant-customer-support

Contactați-ne