Lucru cu Foc

Instantkurs > Courses > Lucru cu Foc
Preț 1490 NOK

Cursul este necesar pentru oricine va executa lucrări cu foc. Acesta oferă o înțelegere de bază a legilor și reglementărilor care se aplică pentru cel care va executa lucrări cu foc.

Cursul oferă o înțelegere cu privire la modul de evaluare a riscului atunci când se efectuează lucrări cu foc și a pericolelor pe care lucrul cu diferite tipuri de echipamente și șantiere. Cursul explică, de asemenea, cum sa se minimizeze riscul și procedurile cu privire la modul de stingere a incendiului.

Structura:

  • Sistemul de certificare și contextul acestuia
  • Teoria focului și a stingerii
  • Comportamentul în timpul unui incendiu
  • Risc
  • Pericole legate de echipamente și șantier
  • Pericole atunci când se utilizează gaz
  • Primul ajutor

Cursul online este flexibil și practic – și iți oferă posibilitatea de a urma cursul într-o manieră potrivită pentru tine. Puteți împărți cursul în mai multe sesiuni, deci este cel mai potrivit pentru situația dvs.

Pentru a primi certificatul, trebuie aprobate următoarele:

  • Promovarea examenului teoretic în cursul online
  • Trimite documentația exercițiului de stingere a incendiilor, în termen de cel mult 3 luni de la finalizarea cursului

În cadrul cursului sunt furnizate documente care se completează, precum și instrucțiuni pentru exercițiul de stingere a practicii.

Durata cursului: ~3-4 ore

Cursul nostru de lucru cu foc este aprobat de Asociația Norvegiană de Protecție împotriva Incendiilor și actualizat în conformitate cu noul regulament de siguranță 2020.

Veți primi un certificat digital de la Asociația Norvegiană de Protecție împotriva Incendiilor după finalizarea cursului.

 

Vă rugăm să rețineți că certificatele pentru lucrări cu foc vor fi emise de Asociația Norvegiană de Protecție împotriva Incendiilor în aplicația BVis.

Trebuie să descărcați aplicația (sau să vă asigurați că este actualizată) și să vă conectați cu numărul de telefon pe care l-ați folosit la înregistrare.

Aveți grijă să nu lăsați spații în numărul de telefon mobil atunci când îl folosiți ca nume de utilizator în aplicație.

Apăsați pe „tilbakestille passord” și veți fi redirecționat către un link unde vă puteți seta propria parolă.

 

Important: Numerele de telefon din afara Norvegiei trebuie să includă prefixul.

 

 

 

 

Înregistrează-te