mai 3, 2024

Ca o contribuție la creșterea accentului de HMS în industria construcțiilor, reducem prețurile la două dintre cursurile noastre online populare. Cursul pentru echipamente de ridicare, aruncare și legare, precum și cursul de siguranță în utilizarea uneltelor de mână periculoase au fost actualizate cu noi prețuri. Noile prețuri se aplică pentru toate limbile.

Noile prețuri sunt următoarele:
Curs pentru echipamente de ridicare, aruncare și legare – 1.990,- NOK
Curs de siguranță pentru uneltele de mână periculoase – 990,- NOK

Despre cursuri, pe scurt.
Curs de echipamente de ridicare, aruncare și legare:

Cursul nostru online de echipamente de ridicare oferă instruire documentată în conformitate cu Regulamentul privind Organizarea, Conducerea și Participarea, Regulamentul de Control Intern, Regulamentul privind Executarea Lucrărilor, Regulamentul privind Utilajele, Regulamentul privind Construcțiile și Regulamentul privind Locurile de Muncă. Un curs de ancorare/legare este destinat personalului care lucrează în domenii unde operațiunile de ridicare fac parte din activitatea zilnică. Ancorele și legăturile asigură că operațiunile cu macara și curele sunt efectuate în siguranță. Acest curs acoperă cerințele de reglementare pentru instruire.

 

Curs de siguranță în utilizarea uneltelor de mână periculoase:

Cursul de siguranță în utilizarea uneltelor de mână periculoase îndeplinește cerințele pentru instruire documentată în conformitate cu Regulamentul privind execuția lucrărilor §10-2, Regulamentul privind organizarea, conducerea și participarea și Regulamentul de Control Intern. Cursul oferă o introducere de bază în utilizarea în siguranță a uneltelor mici periculoase, cum ar fi: polizoare unghiulare, ferăstraie cu tăiere, pistoale pentru bolțuri și pistoale pentru cuie.

 

Importanța instruirii în limba proprie:
Lipsa de comunicare în industria construcțiilor poate reprezenta un risc semnificativ pentru siguranță. În special atunci când sunt implicați mulți muncitori și companii străine. Muncitorii din diferite țări pot să nu fie fluenți în limbile celorlalți sau să nu fie familiarizați cu culturile lor. Acest lucru face ca instruirea de siguranță să fie deosebit de importantă într-o limbă pe care angajații o înțeleg. Instant Norvegia s-a concentrat pe provocările lingvistice din industrie și, prin urmare, oferă majoritatea modulelor de curs online în mai multe limbi, cum ar fi norvegiană, engleză, poloneză, lituaniană, estonă și română. Reglementările nu au cerințe directe privind competențele lingvistice în limba norvegiană, dar instruirea trebuie oferită într-o limbă pe care beneficiarul o înțelege. Acest lucru înseamnă că mulți participanți la cursuri care au nevoie de instruire importantă o pot primi în limba lor maternă.